Home / Wat is / Wanneer krijg ik mijn 25 euro bonus uitgekeerd bij plus500?

Wanneer krijg ik mijn 25 euro bonus uitgekeerd bij plus500?

Je kunt meteen spelen met de 25 euro welkomstbonus bij plus500 als je je hebt aangemeld via onze website en het programma hebt gedownload via je telefoon, computer of tablet. Klik op “echt geld, vul alle gegevens in en verzend deze. Hierna vindt u in het menu de optie rekening, valideer uw telefoon en laat een (kosteloze) sms naar uw telefoon versturen met een code van 3 cijfers. Hierna wordt de 25 euro bijgeschreven op uw account. De eisen voor deze bonus zijn: 1. Binnen 3 maanden opnemen. 2. Slechts 1 bonus per huishouden. 3. Om de bonus te bemachtigen heeft u 60 Trading points nodig.

over fruitorg

Bekijk ook

Met wat voor instrumenten kan ik handelen bij plus500?

Met wat voor instrumenten kan ik handelen bij plus500? Effecten/Aandelen dmv CFD`s, zoals Vodafone, Nokia, …