Home / De voor- en nadelen van plus500

De voor- en nadelen van plus500

Een recensie over Plus500 en de vraag wat is dit?

De vaste kijkers en personen die af en toe RTLZ kijken hebben natuurlijk het handelsplatform van Plus500 gezien. Het bedrijf uit zich als Worlds Trading Machine en hier is geen woord aan gelogen. De interface van het platform is gemakkelijk en overzichtelijk en dit is ook het sterkste punt van Plus500. Een eenvoudige interface met toch alle opties en overzichtelijke statistieken, live koersen en instrumenten om jouw inleg te beschermen tegen te hoge verliezen. De Nederlandstalige ondersteuning is niet helemaal optimaal en lijkt uit google translate te komen, toch is de reactietijd goed te noemen en de antwoorden eerlijk en oprecht. De recentie die hierna volgt komen uit onze ervaringen en zal de vraag beantwoorden “Plus500 wat is dit?”.

Zoals hierboven aangegeven is Plus500 een organisatie die CFD`s aanbiedt, een online broker die een platform tot handelen aanbiedt voor personen die 18 jaar en ouder zijn en bij voorkeur ervaring hebben met het handelen in aandelen. Het bedrijf is wereldwijd bekend en ook 1 van de grote spelers in het CFD segment. Plus500 benadrukt in iedere advertentie dat het spelen met CFD`s risico`s voor je kapitaal kan betekenen. De voor- en nadelen van Plus500 in een kort overzicht:

Plus500 Voordelen:

*Een geautoriseerd veilig bedrijf wat onder toezicht staat van diverse financiële organisaties.
*Een eenvoudige overzichtelijke interface met toch alle benodigde gereedschappen.
*Vele manieren om je online Saldo bij te vullen: Ideal,Paypal,Skrill en bank overboeking.
*De koersen zijn live en lopen parallel met de echte indexen.
*Het programma is stabiel, en kan via de browser, desktop, telefoon, ipad, pc, laptop of tablet gespeeld worden.
*Erg verslavend en leuk om te doen, kan al met kleine inzetten.

Plus500 Nadelen:

*De helpdesk in niet Nederlandstalig en gebruikt google translate voor lezen en beantwoorden van Nederlandse vragen.
*Niet geschikt voor lange termijn beleggingen.

en recensie over Plus500 en de vraag wat is dit? De vaste kijkers en personen die af en toe RTLZ kijken hebben natuurlijk het handelsplatform van Plus500 gezien. Het bedrijf uit zich als Worlds Trading Machine en hier is geen woord aan gelogen. De interface van het platform is gemakkelijk…

Review plus500

Betrouwbaarheid
betaalmethoden
Speelmogelijkheden
Stabiliteit
Helpdesk

totale score

User Rating: 4.25 ( 3 votes)
85