Home / ervaringen door de jaren heen met plus500

ervaringen door de jaren heen met plus500

Ervaringen over plus500 ervaringen in 2013, 2014 en 2015

Als je begint met handelen in aandelen of CFG`s, ETF`s, grondstoffen, FOREX of indices moet je je goed laten voorlichten. Het is toch jouw geld wat je inzet. Het onderzoeken of een platform betrouwbaar is is een slimme en nuttige zet. Wij zitten al een tijdje in het beleggingswereldje en kunnen daarom eenvoudig onze jarenlange ervaringen delen met onze bezoekers en toekomstige beleggers. In 2013 en 2014 en trouwens nu nog is plus500 een grote speler in het verhandelen van CFG`s. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd handelen vele mensen met hun platform.
Ook kijken wij regelmatig op het internet wat andere ervaringen zijn, personen die hun beklag doen of juist heel positief zijn over plus500. Wij kunnen constateren dat het overgrote deel positief is over plus500 en slechts een enkeling negatief. De redenen hierachter zijn meestal onervarenheid en hun eigen gemaakte fouten.
Ook wij zijn een paar jaar geleden begonnen met het handelen via plus500. Want hoe kunnen wij een product aanbieden terwijl er nul komma nul procent eigen ervaringen waren? Om een goed product aan te bieden moet er ook een gedegen motivatie zijn om het product over te dragen. Afijn, er werd begonnen met het demo account en hier hadden wij al heel veel plezier van. Je krijgt 20.000 euro om mee te spelen en het nuttige van dit account is dat je er veel ervaring mee kunt opdoen. Short/kopen op hoogte- en dieptepunten maar ook gigantische fouten zoals het niet op tijd afsluiten van een positie. Onze tip: Gebruik altijd de sluit bij verlies optie! Maar ook openstaande posities op vrijdag, te druk om af te sluiten en dan betaal je het hele weekend premies voor niks. Dus nog een tip: Kijk goed naar de sluitingstijden van je aandelen en sluit deze voor het verstrijken! Gebruik ook de bonuscodes die je op onze website vindt en laat je niet verleiden tot een grote inzet ook al staat het aandeel op een zeer laag of zeer hoog niveau. Al met al hebben wij nog steeds iedere dag veel plezier met het handelen in aandelen maar vinden het erg verslavend.

Plus500 oplichters en oplichterij?

Ook deze kreet hebben wij een aantal keer voorbij zien komen maar het grote deel van de mensen die dit roepen zijn teleurgestelde handelaren die hun geld hebben verloren en dit op de 1 of andere manier terug willen krijgen. Iets van eigen schuld…. De personen die dit roepen zijn beginnende “beleggers” en hebben niet het geduld gehad om zich in te lezen, te oefenen en zijn meteen begonnen met het inzetten van geld wat ze waarschijnlijk niet konden missen. Ook horen wij dat accounts zonder opgave van redenen gesloten worden. Dit heeft alles te maken met het misbruiken van het bonussysteem. Een bonus wordt slechts 1 maal per gezin verstrekt, een ander die deze bonus dan opeist heeft dan helaas pech. Te late uitbetalingen? Ook hier hebben wij geen ervaringen mee en worden alle winsten keurig uitbetaald. Dus van oplichters en oplichterij is totaal geen sprake, er is altijd een kleine groep gebruikers die het hardst roepen maar eerst naar hun eigen bedoelingen moeten kijken.